Inner Freedom Yoga - homepage
Over Cindy

Over Cindy

Ik had alles en toch was ik niet gelukkig.
Ken je dat fenomeen? Dat voelt zo frustrerend.
Ik keek om me heen, mijn leven was perfect en toch voelde ik me vanbinnen zo leeg. Ik was in een sleur terecht gekomen, ik voelde me niet nuttig en ik kon maar niet begrijpen wat ik anders kon doen. 
Mijn oplossing op dat moment was simpel: vluchten.
Ik ging zo veel mogelijk op reis. Weg van hier, weg van de machteloosheid.

Op één van mijn reizen, in Ko Samui, ontdekte ik Hot-Yoga. De belofte om op korte tijd veel resultaat te boeken op het niveau van een strak lichaam en veel energie, sprak me wel aan! Ik deed mee en ik was verkocht.
Dit was mijn eerste kennismaking met yoga. Ik heb me de eerste jaren vooral gericht op het werken aan mijn lichaam. Ik deed yoga om soepel te zijn, om strak te blijven en om mijn slanke lijn te behouden.

Elemental Flow yoga of Yin yoga Elemental Flow yoga of Yin yoga Elemental Flow yoga of Yin yoga

Jaren later ontdekte ik dat yoga je veel meer kan bieden dan alleen de fysieke voordelen. Ik ontdekte nieuwe vormen van yoga en daarmee vond ik ook terug de connectie met mezelf. Ik kwam tot rust, ik werd zachter en liefdevoller. Mijn hart ging weer open. Ik vond het fantastisch.

Bij elke reis zocht ik nu specifiek waar ik mijn skills nog kon verbeteren, want het was duidelijk: ik word yoga-teacher! Omdat ik graag een volledig pakket aanbied aan mijn klanten, heb ik me ook verdiept in voeding en voedingssupplementen. Door meer en meer met mensen te werken, groeide ook mijn verlangen om iets te doen aan mijn coaching skills, daarom deed ik ook nog een NLP-opleiding en ik vermoed dat mijn lijst aan opleidingen zal blijven groeien!

Mijn opleidingen

  • India: Elemental yoga
  • Portugal: Elemental Teacher
  • Bali: Teacher Elemental Therapy
  • Bali: voedingsleer en mindfulness
  • Thailand: Absolute Series Hotyoga Teacher
  • India: Ayurveda en Chinese Geneeskunde gecombineerd met yoga
  • België: Neuro Linguïstisch Programmeren
  • België: Relaxatie Therapie

Flockdesign