Inner Freedom Yoga - homepage
Inner Freedom Yoga
Inner Freedom Yoga
Inner Freedom Yoga

Yoga retreats

Bloom - Grow - Blossom (9,10,11/03/2018)

Rim Bahri, Kundalini Yoga Teacher en Cindy Andries, Elemental Yoga Teacher presenteren jullie een yoga retreat met aandacht voor je innerlijke lichaam.
Voel je energie stromen en toenemen gedurende deze driedaagse deluxe retreat op een een locatie die je zal inspireren om te bloomen – growen en blossomen.

Bloom, Grow, Blossom retreat

Wat kan je zoal verwachten…

Gezond vegetarisch biologisch eten klaargemaakt door onze lovely Chef Kara, inspannende en ontspannende Kundalini Yoga en Elemental Flow yogalessen, massage mogelijkheden in een unieke setting en een omgeving waar totale relaxatie geen optie is maar een feit.

Vergezel ons bij onze eerste Bloom – Grow – Blossom retreat in Domburg

Yogabee is een prachtig verbouwde boerderij voorzien van all luxe voor een heerlijk, ontspannen yoga weekend met ruime yogastudio, binnenzwembad met sauna en een tennisbaan. Omringd door uitgestrekte weilanden en 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg.

Yogabee beschikt over 8 grote dubbele slaapkamers waarvan 4 met eigen badkamer. Één daarvan beschikt naast een eigen badkamer tevens over een luxe, vrijstaand ligbad op de kamer. Iedere slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons boxsprings. Er is een riante woonkamer aanwezig waar je je kunt terugtrekken om wat te lezen of een gezellige babbel. De maaltijden vinden plaats aan de lange tafel in de woonkeuken met uitzicht op de tuin. De yogastudio heeft openslaande deuren met weids uitzicht over de weilanden.

Prijzen per persoon:

tweepersoonskamer met gedeelde badkamer 330 euro.
tweepersoonskamer met eigen badkamer 345 euro.
tweepersoonkamer met eigen badkamer met vrijstaand ligbad 360 euro.

Boekingen geschieden op volgorde van aanmelding. Graag bij het reserveren per mail vermelden welke kamer je wilt reserveren.

Inclusief:

- 5 x yogalessen
- 2 x overnachting in een 2-persoonskamer (2x1-persoonsbed)
- 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x dinner. Maaltijden zijn vegetarisch en biologisch
- gratis gebruik binnenzwembad, sauna en tennisbaan
- onbeperkt thee, koffie bij ontbijt
- tussendoortjes in de namiddag bij de thee
- de bedden zijn opgmaakt bij aankomst en er liggen handdoeken voor je klaar
- Massage optioneel , deze is apart bij te boeken (graag bij uw reservatie vermelden zodat wij dit kunnen inplannen voor je: kostprijs voor een ontspanningsmassage voor 40min 35 euro of 60 minuten voor 50 euro)

Exclusief:

Vervoer

Groepsgrootte:

Maximaal 14 deelnemers

Flowers don’t worry about the’re going to Bloom. They just open up and turn toward the light and that makes them beautiful (Jim Carrey).

Onze retreats

Flockdesign